ПОЧЕТНА

Welcome

DALIA

Нашата

ПРИКАЗНА

Ресторан Далиа е компанија специјализирана за организирани прослави и индустриски кетеринг ,која успешно работи од 1990 год.
Нашето 32 годишно искуство во угостителството, максималната посветеност и желбата за задоволни клиенти се клучот за нашиот успех во работењето.Кај нас гостите имаат можност да уживаат во највкусната храна приготвена од вистински мајстори во кулинарството во најсовремена кујна по сите светски стандарди и секако да бидат беспрекорно услужени од нашиот професионален персонал.

ЗА ДАЛИА

Sub1-Почетна

Врвни

ВКУСОВИ