ЗА ДАЛИА

ЗА ДАЛИА

За

ДАЛИА

Накратко да ви раскажеме зошто одбравме новото име да биде токму “Dalia”… Инспирацијата  е од прекрасниот цвет именуван Далиа, кој симболизира креативност, чесност, внатрешна сила, елеганција и добра промена. Покрај тоа што ова цвеќе е посебно по својот изглед, во себе носи и инспиративна порака.