Најголемите свадбени трендови за 2019 година – од декорации до детали


Најголемите свадбени трендови за 2019 година – од декорации до детали

Секоја нова година си носи и нови свадбени трендови кои ги инспирираат младите за тоа како да ја организираат нивната свадба. Годинава главните трендови се доминацијата на зелената боја, свадбена торта со светкави ефекти или ефект на мермер, и многу цветни аранжани.

Торти

Торти со ефект на светки или ефект на мермер – ваквите торти се во центарот на свадбениот тренд во 2019. Мермерот како декор на свадбената просторија е многу актуелен во денешницата, а особено ако таков е подиумот за танц.

Детаљи

Oваа година фокусот е на цвеќињата. Овие прекрасни цветни аранжмани се поставуваат над индивидуалните маси или како фокусна точка во средината на просторијата.

Подароци

Трендот на пероснализираните подароци за гостите се најактуелни во 2019 година. Особено, кога се во прашање помалите свадби на кои секој гостин добро им е познат на младенците. Без разлика на тоа што младенците ќе одлучат да даруваат, подарокот треба да биде единствен и уникатен.

+ There are no comments

Add yours