5 Инспиративни Далиа букети(ФОТО)


5 Инспиративни Далиа букети(ФОТО)

Не треба да се изненадите што најпопуларните месеци за брак се – мај, јуни, септември и октомври и токму овие месеци совршено се совпаѓаат со сезоната на цвеќето далиа.

Сигурно, многу вредни цвеќиња и прекрасни градинарски рози сè уште се меѓу најпопуларните цвеќиња за венчавки, но може да се каже дека далиите се едни од најраскошните цвеќиња за вашата венчавка.

Инспирирајте се да имате токму со бидермаер од Далии.

Во прилог се 10те најдобри букети од цветот Далиа: