Фотографии заради кои ќе посакате есенска свадба!


Фотографии заради кои ќе посакате есенска свадба!

Иако многумина на самата помисла на идеална венчавка веднаш помислуваат на пролетни или летни температури, фотографии од плажи и церемонии на отворено, вашата венчавка може да биде подеднакво шармантна ако се одржува во есенските денови.

Природата е прекрасна и кога ги менува зелените нијанси со кафеави, латиците рози секогаш може да се заменат со листови, а наместо освежувачки лубеници и дињи може да послужите десерти од тикви и јаболка.

Овие фотографии се доказ дека љубовта е подеднакво магична и во есен: