Идеи за свадбени декорации за сите љубители на рустичен амбиент!(фото)


Идеи за свадбени декорации за сите љубители на рустичен амбиент!(фото)

Секој сака свадбата да му биде посебенa и направенa,по свој вкус.

Доколку не сакате класичните свадбени декорации, можете да го замените со  рустичен амбиент.

Ние ви предложуваме неколку идеи кои може да ги вметнете за совршена свадба со рустикален шмек:

Декорации пред олтарот (ако матичарот дојде на местото на свадбата)

Рустикален бар со храна

Рустикални украси за маса

Торта со рустикален шмек