Прекрасни идеи за зимска свадба(ФОТО)


Прекрасни идеи за зимска свадба(ФОТО)

Свадбата во зима за многумина предизвикува предизвик поради студот. Но, мора да признаеме дека и зимската сезона има одредена доза на романтика и услови какви што не нудат останатите три годишни времиња.

Доколку сте сè уште скептични, дозволете да ве разубедиме со овие прекрасни фотки кои докажуваат дека кога има љубов – има сè, без оглед на годишното време.

Погледнете ги идеите за зимска свадбена бајка:

Невестински фустан со долги ракави

Китенки со зимски растенија

Раскошни темноцрвени бои за деверушите

Конфети во облик на снег

Наместо чоколадна фонтана, маса со кафе, колачиња и топло чоколадо