Само за храбри невести – „Голите“ фустани се водечкиот тренд за 2020 година


Само за храбри невести – „Голите“ фустани се водечкиот тренд за 2020 година

Новиот тренд на невестински фустани остава сосема поинаков впечаток на вашата свадба.

Нежни, лелеави и проѕирни, т.н. „Голи“ (Naked) фустани се резервирани само за смелите и храбрите дами.

Дел од фустаните откриваат малку повеќе во горниот дел од телото, други пак се фокусирани на нозете, а некои сосема си го оправдуваат името „голи фустани“.