ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

Кетеринг

за достава по фирми

За секоја ваша свеченост сме на располагање.
Вршиме достава низ целиот град на Ваша желба.

Кетеринг за достава по фирми (индустриски кетеринг) – нашите лојални клиенти:
– Арчелор Миттал ЦРМ – Скопје
– Арчелор Миттал ХРМ – Скопје
– Џонсон Контролс Македонија ДООЕЛ Скопје
– Вистеон Електроникс – Скопје
– Делфи Електроник Македонија Дооел
– Дуферко Макстил АД – Скопје
– Аптив Македонија – Скопје
– Дура Аутомотив – Скопје
– Либерти АД – Скопје
– РЖ ИНСТИТУТ – Скопје
– ВУРТ Македонија Дооел – Скопје
– ВАБТЕК МЗТ АД – Скопје

– Повеќе од 10.000 подготвени коктели и други слични настани