КОНТАКТ

Find us

CONTACT

КАКО ДО НАС

Ресторан Далиа се наоѓа на  ул. Маџари бр. 25 во Скопје.

02 | 2521-212

075 | 204-323

contact@dalia.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ НА :